Servicii de consultanta specializata adaptata nevoilor clientilor!

Venim in sprijinul autoritatilor publice locale, societatilor comerciale si a organizatiilor nonguvernamentale (asociatii, fundatii, federatii) cu activitati de consultanta, axata pe urmatoarele domenii de activitate:

Servicii de consultanta specializata adaptata nevoilor clientilor!

– consultanta privind atragerea de finantari nerambursabile
– consultanta privind strategii adecvate de comunicare
– consultanta servicii de marketing
– consultanta servicii sociale si dezvoltare comunitara
– consultanta realizare strategie de dezvoltare comunitara
– consultanta continut newsletter

Efectuam rapid si eficient analiza nevoilor dumneavoastra! Suntem disponibili sa ne deplasam la sediul dumneavoastra si sa mentinem pe parcursul colaborarii, o buna comunicare!  

Beneficiem de experienta si expertiza in managementul de proiect, management insitutional, coordonare personal! In plus, nu ne temem de provocari pentru ca stim sa le facem fata! 

Analizam obiectiv, dezbatem idei, elaboram si planificam, calendarizam si implementam! Identificam puncte tari dar mai ales puncte slabe. Identificam potentiale oportunitati!

Succint, acesta este modul nostru de actiune! Nu in ultimul rand stabilim o relatie de incredere si buna comunicare cu clientii nostri!

Astfel, apeland la serviciile noastre, veti putea imbunatati domeniile de activitate pentru care avem expertiza.

Servicii de consultanta specializata adaptata nevoilor clientilor!

Pentru a afla mai multe informatii despre serviciile si produsele noastre, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0731 943 843, sau prin e-mail, la adresa cursuri@swjobs.ro