Google AdWords campanii publicitare

Oportunitate, promovare Google AdWords campanii publicitare.

 Google AdWords campanii publicitare

Configurarea promovarii prin Google Adwors reprezinta o oportunitate de exploatat. Popularul motor de cautare ofera posibilitatea promovarii eficiente prin afisarea mesajelor dorite. Beneficiind de experienta, va stam la dispozitie. Ne deplasam la nevoie si la sediul dumneavoastra pentru a va cunoaste specificul activitatilor. Impreuna cu dumneavoastra vom concepe campaniile si anunturile, in raport de dorintele si obiectivele pe care le vom defini! In functie de rezultate sau dorinte, optimizam campaniile. Planificam strategia de marketing. Definim metoda de afisare a anunturilor!  Promovarea dumneavoastra este realizata.

Oferim campanii de promovare Google AdWords.  

Marele avantaj al acestei metode de  promovare il reprezinta onestitatea – plata numai in functie de rezultate! Astfel, pe langa posibilitatea definirii unui buget in raport de dorinte, cheltuirea sa se produce in raport de rezultate! Asadar vor fi platite numai clicurile efectuate pe anunt! Va putem oferi rapoarte zilnice asupra campaniei! Ne vom ocupa noi de acest lucru iar dumneavoastra va veti putea concentra asupra activitatilor desfasurate!

Google AdWords campanii publicitare

Pentru oferta personalizata, va rugam sa ne contactati! Preturile noastre reflecta intocmai serviciile oferite!

Pentru a afla mai multe informatii despre serviciile si produsele noastre, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0731 943 843, sau prin e-mail, la adresa cursuri@swjobs.ro