Campanii publicitare prin intermediul retelelor de socializare.

O excelenta modalitate de promovare este reprezentata de platformele de socializare. Facebook-ul, prin numarul mare de utilizatori, reprezinta o oportunitate de prim rang, in ceea ce priveste diseminarea de informatii.

Va oferim posibilitatea de a implementa campanii eficiente de diseminare a informatiilor. Prin intermediul acestei retelei de socializare sau a altor retele, beneficiati de promovare eficienta!

Ne ocupam de intreaga campanie, de la productia de banere grafice, creare slogan si mesaj, diseminare, inclusiv plata TVA aferenta campaniei. Asiguram targetarea campaniei in raport de obiectivele definite. Tinem cont de  arealul geografic dorit pentru diseminare. Discutam impreuna orarul dorit pentru campanii si il implementam!

Asiguram servicii grafice, la cererea dumneavoastra, concepere banere! Adaptam anunturile la nevoile reale ale dumneavoastra si va oferim o buna interfata de comunicare cu noi, care sa tina cont de nevoile afacerii pe care o promovam! Cream si dezvoltam oportunitati, Administram pagina Facebook aferenta afacerii sau demersului dumneavoastra! Oferim raspunsuri la mesajele sosite pe pagina aferenta afacerii dumneavoastra!

Asiguram asistenta pe durata derularii campaniei! Furnizam statisticile aferente campaniei!

Va stam la dispozitie pentru oferta personalizata!  Solicitati o oferta si va vom raspunde in cel mai scurt timp!

Campanii publicitare prin intermediul retelelor de socializare. 

Pentru a afla mai multe informatii despre serviciile si produsele noastre, va rugam sa ne contactati  telefonic   la  numarul 0731 943 843, sau prin e-mail, la adresa cursuri@swjobs.ro